GTUG Barcelona Es Reuneix Al Citilab Per Difondre Les Tecnologies Google

GTUG Barcelona es reuneix al Citilab per difondre les tecnologies Google

El grup d’usuaris de tecnologies Google (GTUG, per les seves sigles en anglès) de Barcelona ha organitzat el proper dissabte 23 d’octubre un fòrum ón tothom al que li interessi el món Google, el sistema operatiu Android o el nou estàndar HTML5 pugui intercanviar experiències, opinions, o simplement ficar-se al dia. El lloc de trobada serà el Citilab de Cornellà.

A la conferència, tot aquell que vulgui podrà donar una ponència relacionada amb la temàtica esmentada o bé atendre a les que ja estan planejades. Entre els ponents que ja han confirmat les seves xerrades es troben Mario Rodríguez, que parlarà sobre la Google App Engine; Sergi Martínez, que farà una introducció a les aplicacions Android multilingües (L10N); o Jordi Gerona, que explicarà el concepte de Google Guice.

L’assistència al event és totalment gratuïta, però les places són limitades i es requereix una inscripció online mitjançant eventuo.

Programa complet

10:00-10:30: Presentació del Barcelona GTUG
10:30-11:30: Comparant BEA amb Google App Engine (per Mario Rodriguez)
11:30-12:00: Descans i networking
12:00-13:00: Android L10N. Introducció a les aplicacions multilingües (per Sergi Martínez)
13:00-14:00: Introducció a Google Guice (per Jordi Gerona)

Podeu consultar més informació a la pàgina oficial del GTUG Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar