Els Entorns Personals D'aprenentatge (PLE) Com A Alternativa A L'aula

Els entorns personals d’aprenentatge (PLE) com a alternativa a l’aula

Els Entorns Personals d’Aprenentatge (PLE) i la seva aplicació comencen a sonar ja amb força com a alternativa als actuals models formatius.

Per debatre l’estat actual i futur de les diverses modalitats d’aprenentatge, sobre la pertinença de l’estudi a l’aula i els avenços de l’educació a internet el Centre d’Estudis Jurídics ha organitzat la II Sessió sobre Innovació i Formació.

Un dels pioners en la introducció del PLE i organitzador del primer congrés presencial sobre aquesta temàtica és Ricardo Torres, investigador en l’Àrea de les xarxes socials en l’àmbit formatiu i coordinador de projectes d’aprenentatge digital del Citilab i de la Fundació i2cat. Torres participarà en aquesta trobada amb la ponència “Entorns personals d’aprenentatge basats en el web 2.0: experiències educatives”.

Les jornades tenen lloc avui 14 d’octubre entre les 8.45 i les 14 a la seu del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, al carrer Ausiàs Marc número 40. La presentació de la sessió anirà a càrrec de Jesús Martínez Marín, responsable de nous programes formatius del centre d’estudis jurídics i formació especialitzada.

Altres ponents destacats són Graham Atwell, tecnoleg educatiu, expert internacional en PLE i director de Pontydysgu, que presentarà Treballant, aprenent i jugant a través d’entorns personalas d’aprenentatge i Dolors Reig, experta en tecnologies 2.0 i web social semàntic, que presentarà Entorns personals d’aprenentatge (PLE) i aprenentatge social i obert.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar