El Comerç Català Ha D'apostar Per La Innovació I La Creació

El comerç català ha d’apostar per la innovació i la creació

El comerç és encara un sector amb moltes possibilitats de canvi, creixement i marge de maniobra per innovar. Això es desprèn de les declaracions del conseller d’Innovació, Universitats i Empreses, Josep Huguet, i dels experts en innovació Alfons Cornella i Antonella Broglia. Tots tres han participat en la presentació de la segona edició de la Jornada Comerç al dia, que ha tingut lloc aquest matí al Citilab.

Aquest acte, organitzat pel consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, vol ser un punt de trobada perquè les empreses del sector tinguin les eines per buscar la manera d’enfortir-se i sortir més preparades de l’actual situació econòmica. Per fer-ho, els experts d’Infonomia, Alfons Cornella i Antonella Broglia, han analitzat diferents tendències del comerç mundial que poden servir com a bones pràctiques per al comerç català.

Els dos han destacat la importància de la logística, d’una bona presència a internet, de l’aposta per la responsabilitat social corporativa i la sostenibilitat o de la bona reputació a la xarxa com a gran eina de marquèting, entre d’altres.

El conseller, per la seva banda, ha afirmat que en el context actual s’ha de ser “ara més que mai”, innovador. També ha considerat que “en aquest moments, el servei al client és tant o més important que la venda en sí”. Huguet ha posat com a exemple algunes grans marques catalanes de presència internacional que van començar sent la “botiga de la cantonada”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar