El VI Congrés De La Gent Gran Debat El Futur Immediat Dels Nostres Sèniors

El VI Congrés de la Gent Gran debat el futur immediat dels nostres sèniors

Han passat uns mesos reunint-se, debatint sobre el seu futur i la millor manera d’afrontar el present, han visitat gran part del territori català i ja tenen enllestides les diferents ponències que llegiran i que enguany giren a l’entorn de tres temes: Participació de la Gent Gran, Pobresa i Exclusió Social i Polítiques d’envelliment actiu. El 6è Congrés Nacional de la Gent Gran posarà punt i final a tota aquesta activitat amb un gran acte de cloenda al Citilab el proper dijous 7 d’octubre.

Aquesta iniciativa se celebra cada quatre anys a proposta del Departament d’Acció Social i Ciutadania i del Consell de la Gent Gran de Catalunya (CGGCat). Es tracta d’una gran reunió itinerant amb representants de les persones grans de Catalunya i d’associacions, i persones expertes i professionals que durant diverses jornades de treball reflexionen sobre la realitat que viu la gent gran al nostre país i tracten els principals temes que els afecten.

Després de debatre sobre els temes es decideix la implementació de mesures que es prenen durant els quatre anys que separen un congrés de l’altre. La implicació del govern garantitza que aquestes decisions es portin a terme. Les ponències, les conclusions i el manifest de cada congrés serveixen , per tant, per marcar l’agenda política en matèria de gent gran.

Aquest sisè congrés va ser convocat a la tardor del 2009 i va començar amb una fase participativa i un seguit de reunions pel país. La fase congresual tindrà lloc a les nostres instal·lacions amb la participació de 300 delegats i delegades arribats d’arreu del país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar