El Festival Eme3 Converteix L'arquitectura En Centre De Debat A Barcelona

El Festival eme3 converteix l’arquitectura en centre de debat a Barcelona

El proper dimecres arrenca la cinquena edició d’un dels festivals més heterogenis i interessants de la tardor a Barcelona: el Festival d’Arquitectura eme3. Aquesta cita, organitzada pel MACBA, el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i el Foment de les Arts Decoratives (FAD) aborda de manera eclèctica, transversal i participativa l’escenari present i futur de l’arquitectura, i ho fa de la mà d’experts de diversos àmbits.

Citilab ha estat un dels convidats d’aquesta edició i el seu director, Vicenç Badenes, participarà en un dels debats organitzats, batejat com a Bluring Boundaries (Límits Borrossos). Ho farà acompanyat de professionals del sector com l’arquitecte Alberto T. Estévez, Mireia Lúzarraga & Alejandro Muiño, de TAKK, José Pérez de Lama, de Hackitectura, y Óscar Tómico, de DQ.

Una de les intencions d’eme3 és congregar els nous creadors de les arquitectures emergents en un espai d’experimentació, exposició i debat. Planteja des de l’arquitectura temes d’actualitat intentant donar sortida a problemes concrets. Durant els tres dies que dura s’analitzaran temes d’actualitat i possibles solucions a problemes concrets amb conferències, debats, projeccions audiovisuals i talleres. El debat en el que participa Badenes tindrà lloc a les 20 hores a l’Auditori del CCCB.

Eme3 va néixer el 1999 amb la vocació de ser un “mercat” d’arquitectura vanguardista. La seva estructura es basa en els mercats tradicionals, caracteritzats per la multiplicitat de propostes i lectures variables. Els projectes que s’hi exhibeixen són a escala 1:1, en una superficie de 1.000 m2 on cada projecte disposa de 16m3 per mostrar la seva proposta conceptual o formal.

Podeu consultar en el seu web el programa complet del festival.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar