La Jornada De Dinamització De La Internet Social Centra La Seva Mirada En Cinc Eixos

La Jornada de Dinamització de la Internet Social centra la seva mirada en cinc eixos

Són cinc edicions. Anys de debat, de reflexió, de posada en comú d’experiències i, en definitiva, de preparar el terreny perquè el camí entre ciutadans i les noves tecnologies de la informació i la comunicació sigui més curt. Citilab acull de nou nova trobada de les Jornades de la Internet Social. Els organitzadors han volgut que l’edició d’enguany sigui la consolidació de la feina feta fins ara. Ricard Faura, Cap del Servei de Societat de Coneixement de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació ha presentat la Jornada, mentre que el Conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, marcava oficialment l’inici de l’acte.

La Jornada, té lloc avui dijous 30 de setembre, de 9.30 a 14.40 a les instal·lacions del Citilab, vol ser un espai de trobada on tots plegats, dinamitzadores, dinamitzadors i altres tècnics i tècniques implicats en el projecte puguin treballar i fer xarxa. Aquesta trobada és totalment oberta a la participació, compta amb un espai col·laboratiu, es pot seguir en directe des de twitter i també via streaming Streaming.

Construïnt coneixement a la Xarxa
Una sèrie d’eixos donen cos al debat sobre els usos d’internet a la ciutadania: l’accessibilitat, el voluntariat, la xarxa, la ocupabilitat, la formació i les competències TIC. Cada tema serà analitzat amb diferents xarxes puntTIC d’arreu del país que viuen dia a dia amb la seva experiència els grans reptes que planteja l’ús d’internet a la nostra societat i els seus beneficis.

Una altra activitat programada és la conferència “Comunitats i construcció col.lectiva de coneixement a la web social: noves oportunitats”, a càrrec de la professora, consultora i experta en tecnologia Dolors Reig. Paral·lelament es presentarà el Museu Virtual del Gitano, una iniciativa presentada per Pere García, vicepresident segon del Consell Assessor del Poble Gitano, i pel Dr. César Carreras Monfort, professor dels Estudis d’Humanitats de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar