Citilab Participa En El Desè Aniversari De La Fundació Televall

Citilab participa en el desè aniversari de la Fundació Televall

La Fundació Televall, pionera en la implantació d’un centre de teletreball a Catalunya, ha celebrat aquest cap de setmana el seu desè aniversari programant diverses activitats lúdiques i festives. La Fundació va néixer ara fa deu anys a Ribes de Freser (Ripollès) amb l’objectiu d’acostar les noves tecnologies de la informació i la comunicació a les persones.

El seu aniversari és una excel·lent notícia perquè simbolitza el seu èxit i la seva bona salut. Televall va néixer en un entorn eminentment rural i durant tots aquests anys ha lluitat per evitar la fractura digital i per acostar aquestes tecnologies a tots els àmbits de la comarca del Ripollès i, amb el temps, als territoris veïns de la Garrotxa i recentment la Cerdanya.

Jornades de la Internet Social
L’aniversari s’ha celebrat a Ribes de Freser durant tot el cap de setmana i Citilab, que se sent molt proper a Televall, per la seva aposta per apropar les noves tecnologies al ciutadà, ha volgut col·laborar en els actes. Televall, per la seva banda, ha participat en les darreres edicions de les Jornades de la Internet Social, celebrades al Citilab. La propera edició d’aquestes jornades la tenim ben aprop, el proper 30 de setembre.

Jordi Colobrans, membre de l’equip de recerca social del Citilab, va participar dissabte passat en la taula rodona “Televall, 10 anys: passat, present i futur” en la que van intervenir l’alcalde de Ribes de Freser i President de la Fundació, Marc Prat, l’ideòleg del projecte Televall i patró de la Fundació Francesc Solà i Ricard Faura, cap de servei de la Societat de la Informació de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya.

Colobrans va parlar de la lògica de l’economia del coneixement i de la importància de vincular els ciutadans en els processos de digitalització de la societat i l’economia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar