Presentació De La VI Trobada D'Entitats, Avui Al Citilab

Presentació de la VI Trobada d’Entitats, avui al Citilab

Per sisè any consecutiu s’organitza a Cornellà la Fira d’Entitats, una trobada organitzada per l’Agrupació Cultural Fontsanta-Fatjó Can Suris que té, una iniciativa que pretén donar a conèixer a la ciutadania els projectes associatius i les activitats que desenvolupen les entitats, promoure dinàmiques de col·laboració i facilitar la captació de socis i de fons. Avui a les 19.30 de la tarda tindrà lloc a l’Auditori del Citilab l’acte de presentació de la VI Trobada d’entitats, Fira de la Solidaritat per a la cooperació i la Fira del Consell de Serveis Socials de la ciutat, a carrec d’Antonio Balmón, alcalde de Cornellà.

Un cap de setmana per a descobrir i compartir
Entitats socials, culturals, esportives, solidàries i d’inclusió social tindran el seu espai per mostrar el seu treball i les múltiples formes de participació ciutadana. La programació s’iniciarà dissabte a la tarda. Des de les 18 hores es podrà gaudir d’actuacions musicals i culturals a l’escenari central a càrrec de diferents entitats fins a les 22.30 h. Diumenge al matí, els trabucaires despertaran al barri i des de les 9 del matí es podrà participar en activitats per a totes les edats: parc infantil, pallassos, xocolatada popular, torneigs de futbol o tallers de pintura i actuacions musicals. A la tarda, les entitats continuaran amb diferents animacions com exhibicions de ball, actuacions dels Castellers de Cornellà i percussió i exhibicions dels diferents grups de diables de Cornellà fins a les 21.30 hores de diumenge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar