Citilab Explica El Seu Model Ciutadà A La 9a Diada De Les Telecomunicacions

Citilab explica el seu model ciutadà a la 9a Diada de les Telecomunicacions

El sector de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) ha esdevingut protagonista de la nostra feina, de les nostres relacions socials i, en definitiva, del nostre dia a dia. Aquesta rellevància està marcada al calendari català des de fa nou anys, quan es va iniciar la celebració de la Diada de les Telecomunicacions a Catalunya, que té lloc cada 21 de setembre amb la organizació d’una maratoniana sessió d’activitats: conferències, taules rodones, xerrades, networking i lliurament de premis.

Enguany la diada, un dels esdeveniments del sector TIC més importants de l’Estat, se celebra al Cosmocaixa i Citilab no ha volgut perdre’s aquesta gran festa tot participant en una de les nombroses taules rodones que s’han organitzat. En concret, el director del Citilab, Vicenç Badenes, ha participat en el debat Els municipis i la participació ciutadana, exemples pioners d’e-administració “cloud computing” i smart cities –poblacions intel·ligents, xarxes socials i living lab, on ha explicat el model de gestió del Citilab i el seu funcionament, molt vinculat a la participació ciutadana i arrelat a la ciutat de Cornellà.

Aquesta ha estat una de les nombrosos debats al llarg de la jornada organitzades entorn de les TIC. Altres taules rodones han parlat de la democràcia electrònica, la fibra òptica, les TIC com a solució per a sortir de la crisi, les TIC i les discapacitats o les TIC i l’economia. Paral·lelament, la jornada ha servit per lliurar els 9 Premis a l’Excel·lència. Els guardons reconeixen aquelles empreses o institucions que fan l’esforç de divulgar les Telecomunicacions com a base de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, per millorar la seva innovació, l’esforç exportador o la seva responsabilitat social.

La Diada està orientada als professionals del sector TIC: empresaris, directius, universitaris, comercials i polítics relacionats amb les TIC. També s’adreça als estudiants d’enginyeria i FP, i a tots aquells que tinguin inquietud per estar al dia en el sector TIC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar