Edutech Presentarà A L'ESUG 2010 Una Modificació Per La Interacció D'Scratch I Arduino

Edutech presentarà a l’ESUG 2010 una modificació per la interacció d’Scratch i Arduino

Aquest dilluns 13 arrenca la 18ena edició de la 2010 International Smalltalk Conference (ESUG 2010) on experts d’arreu del món debatran i posaran en pràctica les darreres innovacions en el llenguatge de programació Smalltalk.

A la conferència, organitzada per l’European Smalltalk User Group, s’hi presentarà Scratch for Arduino (S4A), una modificació de l’entorn d’aprenentatge d’Scratch que permet la interracció amb la plataforma de codi obert Arduino.

Amb aquesta modificació, fruit d’un any de recerca i experimentació del grup d’Edutech amb l’ajuda del grup de treball d’Smalltalk, s’ha aconseguit la interacció entre Scracth i Arduino amb la possibilitat de fer servir diversos tipus de sensors i actuadors, com ara motors.

S4A és compatible amb Scratch i ha sigut testejat amb les plaques més habituals d’Arduino. Una altra de les seves característiques és la possibilitat de fer servir més d’una placa per realitzar projectes interactius complexos.

S4A ha estat desenvolupat per Marina Conde, Victor Casado, Joan Güell, Jose García i Jordi Delgado amb l’ajuda del grup de programació d’Smalltalk del Citilab. En el web del projecte trobareu videos i aviat la documentació del projecte amb diversos exemples.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar