Citilab Acull Un Codesprint En El Marc De La Conferència Mundial FOSS4G

Citilab acull un Codesprint en el marc de la conferència mundial FOSS4G

Barcelona està essent aquesta setmana el centre mundial de les aplicacions pel sector aeroespacial i la tecnologia de geolocalització. Es tracta del FOSS4G , una conferència internacional que aplega tota la comunitat global d’usuaris, companyies, programadors, institucions i acadèmics que treballen amb programari lliure vinculat al sector geoespacial, una de les indústries més innovadores i amb més marge de recorregut del moment.

La conferència, que va començar el 6 de setembre al Palau de Congressos de Montjuïc i finalitza avui, ha posat sobre la taula els darrers avenços en aquesta tecnologia de programari lliure amb la participació de més de 800 experts de tot el món. S’han presentat workshop, case studies d’innovacions exitoses i s’han estret els lligams gràcies al networking.

La FOSS4G és una iniciativa de la Open Source Geospatial Foundation (OSGeo), una organització sense ànim de lucre que té la missió de d’ajudar i promocionar el desenvolupament col·laboratiu i tecnologia i dades relacionades amb el sector aerospacial. La celebració de l’esdeveniment a Barcelona no és casualitat ja que Catalunya destaca com a centre innovador i de recerca en el sector.

Un cop finalitzada la conferència, avui divendres 10, Citilab tornarà a ser espai de trobada per a geeks de totes les menes i països convocats a una nova trobada CodeSprint que posarà punt i final a la FOSS4G.

La trobada té lloc de 9 del matí a 5 de la tarda, una jornada maratoniana d’ordinadors, cafeina i llargues converses. En aquesta pàgina teniu disponible informació relativa als tallers i grups de treball.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar