Citilab Acull Enguany La 18ena Edició De La International Smalltalk Conference

Citilab acull enguany la 18ena edició de la International Smalltalk Conference

Citilab continua amb la seva aposta per acollir i potenciar lligams entre comunitats d’usuaris de noves tecnologies i generadors de coneixement. Fa poc més d’un mes les nostres instal·lacions eren l’escenari de la Primera conferència mundial d’Entorns Personals d’Aprenentatge (PLE). Un esdeveniment que durant dos dies va aplegar experts i usuaris d’arreu del món d’aquesta nova tendència educativa.

Ara arriba el torn dels programadors amb la celebració de la 2010 International Smalltalk Conference organitzada al Citilab entre el 13 i el 17 de setembre per l’European Smalltalk User Group. La conferència arriba a Cornellà en la seva 18ena edició i preten aplegar enginyers i estudiants que treballen en les seves empreses o en l’àmbit acadèmic amb aquest popular entorn de programació.

En aquest enllaç podeu consultar totes les activitats previstes per als cinc dies d’intensa activitat amb més de 50 conferències previstes on es donaran cita alguns dels experts més importants en Smalltalk com Stéphane Ducasse, que ja va anunciar la celebració de la conferència en una visita al Citilab o Noury Bouraqadi, directiu de l’ESUG.

En aquesta trobada també s’ha volgut potenciar la recerca amb contribucions tant pràctiques com teòriques, els resultats de les quals seran presentats en el marc de l’International Workshop on Smalltalk Technologies que se celebrarà el 14 de septembre.

Durant les jornades també se celebrarà la setena edició dels Innovation Technology Awards, que premiaran els tres equips que presentin el software més innovador amb, respectivament, 500, 300 i 200 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar