Musiclab Y Cultura F Presenten Al Festival Altaveu 5 Videoclips De Grups Emergents Realitzats Al Citilab

Musiclab y Cultura F presenten al Festival Altaveu 5 videoclips de grups emergents realitzats al Citilab

El Festival Altaveu de la Música i la Cançó de Sant Boi dóna el tret de sortida demà a Sant Boi de Llobregat. Aquest esdeveniment, que celebra la seva XXII edició, inaugura enguany l’Altaveu Emergent, plataforma de llançament de joves músics emergents del Baix Llobregat i, en concret, de la població de Sant Boi. Enguany, l’associació Cultura F amb la col.laboració del Citilab, a través del projecte d’innovació Musiclab participa en el projecte amb la realitació de diferents videoclips de grups musicals emergents que es visualitzaran abans dels concerts a tots els escenaris del festival Altaveu.

En total, participen en el projecte cinc grups musicals de Sant Boi: Qui hi ha?, A Tempered Heart, Jacktürbo, Russian Tits i Loren. Els cinc exploren les sonoritats del heavy, hip-hop, folk, rock progressiu i pop rock. Tots els seus membres han utilitzat les instal·lacions del Citilab per enregistrar els seus videoclips en un maridatge perfecte de música i tecnologia.

A més, des de Musiclab han volgut que la seva implicació fos total i han tingut la oportunitat ells mateixos d’editar alguns dels audiovisuals per desenvolupar les seves peces i treballar en la producció dels videos que es visionaran durant el festival bé portant material gravat prèviament o decidint les imatges. La producció i postproducció ha anat a càrrec del Musiclab que comença així a experimentar amb aquest format de vídeos per promocionar grups emergents.

Amb aquesta acció tenen la oportunitat de desenvolupar les TIC per a la creació d’una producció musical. En total, han participat unes 50 persones entre tècnics i músics en unes peces que seran visionades per prop de 15.000 persones, el públic que s’espera en aquest edició de l’Altaveu, que se celebrarà entre el 9 i l’11 de setembre.

Musiclab ha editat un video que també es visionarà durant el festival que recull els millors moments del making-off durant els dies en què els grups han enregistrat les seves peces al Citilab.

Musiclab
L’objectiu del projecte es posar a l’abast de tothom continguts per a fomentar el coneixement i la pràctica musical, oferir continguts musicals interactius i innovadors als/les futurs/es creadors/es, per a conèixer les possibilitats de les eines digitals com a vehicles de coneixement i visualització del nostre futur immediat, desenvolupar un espai de formació, creació i investigació on poder exhibir les creacions dels nostres futurs artistes, posar en pràctica les eines que les noves tecnologies ens ofereixen i transmetre l’interès per la cultura, per la música en particular, mostrant que el coneixement pot ser adquirit de forma lúdica, pràctica i interactiva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar