Atenea Tech Estrena Nova Web

Atenea Tech estrena nova web

Atenea Tech, jove companyia de desenvolupament en línia que ha crescut en l’Àrea d’Empreses de Citilab des dels seus començaments, acaba d’iniciar una nova etapa amb la publicació d’un web i un blog totalment remodelats. El seu disseny, net i minuciós, es converteix en la carta de presentació d’aquests especialistes en l’anàlisi, disseny i programació sobre Drupal.

Ara fa prop de tres anys que Siddharta Navarro i Luis Ortiz, enginyers en informàtica de la UPC, van decidir dedicar totes les hores del dia (i part de la nit) a aquest projecte, convençuts que el seu domini tècnic d’aquest potent gestor de continguts Open Source i el seu concepte de fer webs podia aportar solucions tècniques de qualitat per a aquelles empreses que volien posar-se en el camí del 2.0

Comunicació en primera persona
La nova imatge gràfica desenvolupada per Xavier Miret, dissenyador de l’equip, tracta de transmetre nitidesa i senzillesa en la seva estructura i proximitat amb el visitant. “No som una gran multinacional de milers d’empleats i per això no pretenem que la nostra web sembli l’empresa que no som”, assegura Siddharta Navarro, “per això destaquem el valor de les persones i la proximitat amb les nostres fotografies”.

També els projectes, entre els quals hi ha BCN Advisors, Validasit, UOC, Fundació CIM, Archtlas, Vision Robotics o els ajuntaments de Sant Joan Despí i Sant Climent de Llobregat, guanyen protagonisme en aquest nou espai, amb una àmplia descripció i les solucions tecnològiques adoptades.

Una altra manera d’explicar l’empresa és descriure el procés de desenvolupament, amb un èmfasi especial en la fase d’anàlisi o el mateix bloc en el qual l’equip explica en què està treballant i els seus últims avenços.

Drupal és un gestor de continguts CMS que ha madurat amb gran rapidesa en pocs anys, amb interessants funcionalitats que permeten crear dinàmicament webs corporatives, botigues online, intranets i oferir una gran varietat de serveis. Un potencial que a la web d’Atenea es fa ara més evident amb diversos exemples d’aplicació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar