Tecnoestiu Tanca Amb Més De 150 Animacions I 19 "programes" De TV"

Tecnoestiu tanca amb més de 150 animacions i 19 “programes” de TV”

Amb l’agost hem acomiadat un any més el Tecnoestiu 2010. Aquest juliol ha estat molt intens per als nens i nenes dels onze casals participants, arribats de Cornellà, Sant Joan Despí, Sant Feliu de Llobregat, Viladecans i Horta, el Raval i Sarrià, a Barcelona. En total, han participat més de 300 nens a partir de 5 anys els més menuts i fins a 15 els més grans, tot i que la mitjana d’edat s’ha situat en els 10-11 anys.

En el web del Tecnoestiu trobareu tota l’activitat generada durant aquest mes. Tecnoestiu ha apostat enguany per dos tallers: Animació amb Scracth i Inventa TV. El mètode Scratch ha estat dissenyat per l’Institut Tecnològic de Massachussets (MIT) per a que els nens aprenguin a programar d’una manera senzilla i divertida, com si es tractés d’un joc. La qualitat de les 150 animacions realitzades és una prova que ha estat així.

Utilitzant pasta de sopa, retalls de paper, ninos de Lego o paper rebregat, els nens i nenes han realitzat produccions molt creatives i engrescadores, d’una qualitat molt acceptable.

L’altre taller, Inventa TV, pretenia ensenyar als més petits a fer el seu propi programa de televisió amb el seu propi canal per a difondre a l’audiència amb els principis bàsics per realitzar, produir i publicar videos, la familiarització amb l’ús de la càmera i els conceptes tècnics audiovisuals. En total s’han realitzat 15 produccions, també disponibles per visualitzar al web del Tecnoestiu. Han predominat les produccions centrades en paròdies de programes televisius com els Simpson, Supervivientes o de concerts musicals. Tampoc s’han pogut oblidar de l’èxit de la selecció.

En total, s’han fet 4 tallers diaris d’una hora mitja de durada, dos d’animació i dos d’Inventa TV. Per primera vegada, un dels cursos ha estat realitzat en llengua anglesa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar