skip to Main Content
Sensetint@, La Primera Revista Digital Dels Citilabers

sensetint@, la primera revista digital dels citilabers


Un cop acabat el procés de formació digital als tallers Comença i Connnecta, un grup de citilabers va començar a donar-li voltes a un projecte en el que tots s’hi sentíssin còmodes i poguèssin aplicar les eines i els coneixements apresos al Citilab. Veient les entrades que hi anaven introduint al blog del grup d’aprenentatge es van adonar que tots tenien aficions força interessants per a compartir i va començar a prendre forma la idea de convertir-les en seccions d’una revista. Podeu veure-la a: Revista sensetint@. Esteu convidats a la presentació que farem el dimecres 7 de juliol, a les 6 de la tarda, a la zona “Medialab” de la planta baixa del Citilab.

Publicant de zero
A la vista del resultat final, costa de creure que fa sis mesos alguns dels editors d’aquesta modesta revista digital amb prou feines sabien moure el ratolí de l’ordinador i molt menys navegar per Internet. Una de les claus per fer-ho possible ha estat aprendre a treballar en una plataforma colaborativa, ja que alguns dels integrants dels 8 grups de treball no s’han vist mai personalment.
El resultat d’aquest treball en comú és ara visible a les diferents seccions de la publicació:

Bricolatge,

Colombicultura,

Cornellà: Cinturón Rojo,

Cuina i Immigració,

Esports,

Fotografia

Plantes medicinals

Vins

Esperem les vostres propostes
El consell de redacció de “sensetint@” es reuneix cada dillluns de 10 a 13 i de 17 a 19, tot i que cadascun dels grups de treball actúen de forma força autònoma: es mantenen oberts forums de discusió i s’aporta material com ara textos, imatges o bibliografía. Aquest procés, però no acaba aquí. Segur que vosaltres també teniu temes que us agradaria compartir i intercanviar experiències. Us convidem a participar-hi enviant-nos un correu amb les vostres idees i propostes a sensetinta@e-citilab.eu

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar