La Cambra De Comerç Alemanya Selecciona SeniorLab Entre Els 10 Projectes Més Innovadors Del 2010

La Cambra de Comerç Alemanya selecciona SeniorLab entre els 10 projectes més innovadors del 2010


Un projecte del Citilab torna a comptar amb el reconeixement públic per part d’altres institucions. Ahir informàvem que Citilab havia obtingut el Premi a l’Excel·lencia atorgat per l’Urban Land Institute als millors projectes urbans europeus. Ara us fem saber que el projecte SeniorLab ha estat seleccionat com a candidat per la Cambra de Comerç Alemanya al Premi Hispano-Alemany a la Innovació.

La segona edició d’aquest premi reconeix els esforços realitzats en innovació per les empreses i té com a finalitat servir de referent i motivació per a projectes futurs en l’àmbit de les relacions econòmiques i comercials entre Espanya i Alemanya.

Votacions en suport del projecte Seniorlab
Com ja coneixeu molts dels que seguiu de prop les activitats i iniciatives de Citilab, Seniorlab és un projecte d’innovació social amb majors de 55 anys que suposa en sí mateix una nova forma d’organització que supera el concepte assistencial d”entreteniment” als més grans amb activitats culturals i educatives on els sèniors passen de ser subjecte passiu a actiu, aportant valor social i econòmic als seus projectes d’innovació.
Seniorlab treballa, entre altres àmbits, en el desenvolupament d’una plataforma digital per a l’assistència i formació a cuidadors de malalts d’Alzheimer, en col·laboració amb la Fundació i2CAT. També destaca, en aquest sentit, el desenvolupament de metodologies per emplear la força de treball de majors de 55 anys com a agents de la innovació empresarial i la transferència de coneixement organitzatiu.

Citilab competeix a partir d’ara amb altres 10 finalistes en una votació online ja en marxa. Teniu temps fins al 12 de juliol per donar suport al projecte Seniorlab, una iniciativa promoguda pel Citilab i ValueCreation (consultora dirigida per Carlos Bezos) que aposta per apropar les TIC als més grans sobre la base d’un espai social innovador. Moltes gràcies pel vostre suport!

SeniorLab ja havia estat seleccionat prèviament com un referent d’innovació social en el mapa d’experiències d’èxit elaborat per la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar