skip to Main Content
Citilab, Reconegut Amb El Premi A L'excel·lència De L'Urban Land Institute

Citilab, reconegut amb el premi a l’excel·lència de l’Urban Land Institute


Citilab ha estat guardonat amb el Premi a l’Excel·lència per a projectes d’Europa, l’Orient Mitjà i l’Àfrica que atorga l’Urban Land Institute (ULI). La decisió del jurat es va conèixer el 28 de juny a la Europe Trends Conference, celebrada a Londres. El premi està considerat entre els més prestigiosos del món que es concedeixen a entitats o organismes pels seus projectes o iniciatives urbanes.

Referents inspiradors en època de crisi
Citilab ha estat escollit entre 14 finalistes que havien superat una primera fase de selecció amb 43 projectes de 17 països diferents i ha resultat premiat al costat d’altres tres iniciatives. Competien diferents projectes caracteritzats per la qualitat de la seva arquitectura i disseny, la seva contribució a la millora de la comunitat en la qual s’han creat, la seva viabilitat econòmica, la innovació que representaven, la protecció del medi ambient, o la seva resposta a demandes socials.

Un jurat format per experts en l’ús del sòl i dissenyadors s’ha decantat per Citilab, el Mumuth Music Theatre de Graz, el districte Miastecko Wilanów de Varsòvia, i l’edifici d’habitatges Palazzo Tornabuoni.

Segons el jurat, els guanyadors representen el bon disseny, amb projectes ambiciosos i arriscats en un moment delicat de recessió econòmica. També han destacat el caràcter creatiu, innovador, i amb mentalitat a llarg termini amb el qual s’han dissenyat tots els projectes.

Els quatre projectes europeus competiran al costat de projectes de les regions d’Amèrica i la regió Àsia Pacífic en la competició global que tindrà lloc el proper octubre durant la celebració d’una trobada que l’Urban Land Institute celebrarà a Washington (Estats Units) del 12 al 15 d’octubre.

A més del guardó, l’ULI s’encarrega de difondre per diversos canals les principals característiques de cada un dels centres finalistes. Citilab per tant, apareixerà en la pròxima edició del volum Best Practices in Urban Development: ULI Award Winning Projects 2010, on es descriuen tots els projectes finalistes d’Amèrica, l’Europa i la regió Àsia Pacífic. El llibre es publicarà en la trobada de Washington.

L’Urban Land Institute és un institut d’educació i investigació sense ànim de lucre finançat pels seus membres. La seva missió és proveir lideratge en l’ús responsable del sòl i en la creació i manteniment de les comunitats pròsperes de tot el món. Creat el 1936, l’Institut compta amb més de 30.000 membres que representen tots els aspectes de l’ús del sòl i disciplines de desenvolupament.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar