Oberta La Preinscripció Per Al Curs En Línia De Creació I Gestió De RSV

Oberta la preinscripció per al curs en línia de Creació i Gestió de RSV

La creixent popularització de les Xarxes Socials Virtuals (RSV), tant en les vessants més professionalitzades, com en les d’oci i entreteniment, es basa en processos de reorganització social a una escala sense precedents. Les RSV no només s’estan erigint en una de les vies més populars en l’ús d’Internet en els més diversos camps d’activitat, sinó que, alhora, són una font inesgotable de processos d’innovació relacionats amb nous models socials i econòmics.

Conscients d’aquesta rellevància i de la demanda de formació en aquest terreny, Citilab i el Laboratori de Xarxes Socials d’Innovació posen en marxa el nou curs en línia sobre Creació i Gestió de RSV, que obre la temporada 2010-2011. El curs començarà el 4 d’octubre de 2010 i conclourà el 20 d’abril de 2011. La matrícula és de 2.400 euros. Ja s’ha obert el període de Pre-Inscripció.

El curs està estructurat de tal manera que cada alumne conclou amb l’elaboració d’un projecte o una proposta de RSV que comença a treballar a partir del tercer mes. Aquest projecte personal, aplicable a l’àrea d’interès a qualsevol desenvolupar, és on es concreta el que s’ha après durant el curs (vegeu alguns dels projectes que s’han presentat en les edicions anteriors).

El curs es realitzarà a la plataforma Citiespai del Citilab, la qual està programada com una xarxa social d’aprenentatge, és a dir, que la pròpia estructura virtual on treballen els alumnes serveix com a exemple de molts dels temes que van a tractar i analitzar.

El temps de dedicació diària és, al principi, aproximadament d’una hora al dia per llegir els materials, treballar, enriquir mitjançant les aportacions de cada alumne i realitzar els exercicis que indiquem, generalment d’anàlisi de xarxes socials virtuals (RSV). A mesura que avança el curs, el temps de dedicació augmentarà a criteri de cada alumne.

El director és Luis Ángel Fernández Hermana i l’equip l’integren una persona responsable de continguts, una altra responsable de moderació i directors de tallers.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar