El Màster En Documental Creatiu De La UAB Presenta Els Documentals De La Seva 12a Edició

El Màster en Documental Creatiu de la UAB presenta els documentals de la seva 12a edició


El Màster en Documental Creatiu de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), en el que també hi col·labora el Citilab, presenta el divendres 16 de juliol els set documentals que, durant el curs acadèmic 2010-2011, han realitzat els estudiants de la seva 12 edició.

Els documentals han estat desenvolupats íntegrament pels estudiants seguint tots els processos creatius: concepció de la idea, escriptura del guió, preparatius de producció i rodatge, muntatge i
postproducció d’imatge i so.

Les obres han estat realitzades amb l’assessorament de diversos experts, per la Universitat Autònoma de Barcelona, Televisió de Catalunya i TVE a Catalunya amb la col·laboració del Citilab que ha estat un dels principals coproductors. Els estudiants han utilitzat els equips de postproducció del Citilab.

La cerimònia tindrà lloc el divendres a les cinc de la tarda al CaixaForum de Barcelona. Assistiran a l’acte els directors del màster Román Gubern, Gonzalo Herralde i Josep M. Català, la directora executiva de l’Escola de Postgrau de la UAB Neus Pons. A més del representants dels canals de televisió que coprodueixen els documentals: el cap de programes de TV3, Miquel García; el director del programa Taller.doc, Francesc Pou; i la directora del programa Granangular de TVE, Marisol Soto.
Per part del Citilab hi assistiran Jose Antonio Galaso, director de projectes, i Laia Sánchez, responsable de Social Media.

Podeu veure una descripció dels diferents documentals clicant aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar