Tres Projectes De Citilab, Seleccionats Com A Cassos D'èxit En Innovació Social Per La Generalitat

Tres projectes de Citilab, seleccionats com a cassos d’èxit en innovació social per la Generalitat


El Mapa de persones expertes i experiències d’èxit en l’àmbit social és una eina de consulta al servei dels i les professionals dels serveis socials que permet cercar persones expertes i experiències d’èxit en diferents temàtiques socials, a Catalunya i al món, i visualitzar-los sobre una interfície de mapa. S’adreça principalment als i les professionals de serveis socials. D’aquesta manera poden consultar, de forma ràpida i segura, informació sobre persones expertes i experiències d’èxit en diferents temàtiques socials. A més a més, el Mapa també ofereix un suport on les persones expertes poden exposar la seva trajectòria i experiència professional.

El projecte del Mapa s’emmarca en la línia d’actuacions adreçades a promoure la tasca dels i les professionals dels serveis socials, i a potenciar la transferència del coneixement, en el marc del Sistema Català de Serveis Socials.

Tres projectes de referència
Els projectes Hort Digital, impulsat conjuntament amb la Fundació i2Cat, Seniorlab i Edulab figuren entre les 40 experiències d’èxit en l’àmbit social que apareixen al Mapa. Hort Digital, en concret, ha estat escollit en la mesura que promou la millora de la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes.

El Mapa serà presentat avui dijous, 10 de juny, a partir de les sis de la tarda, al CaixaForum de Barcelona. L’acte comptarà amb la participació d’Alfons Cornella, d’Infonomia, que realitzarà una ponència sobre el valor de la expertesa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar