Taller Urbà Sobre El Terreny Amb Adam Greenfield

Taller urbà sobre el terreny amb Adam Greenfield

Quines xarxes d’informació s’estan teixint avui dia sobre la ciutat? Com està afectant la superfície urbana, al seu torn, la capa informacional? El proper 18 de juny UrbanLabs, iniciativa pionera del CitiLab al voltant de la innovació urbana, proposa un walkshop per descobrir i reflexionar al voltant d’això. Un taller sobre el terreny conduït per l’expert en computació ubiqua, dispositius mòbils i ciutats intel·ligents Adam Greenfield, que proposa explorar dues àrees urbanes d’alta densitat humana i de dades a Barcelona, per a després posar en comú de manera conjunta com està canviant la pell digital i física de la ciutat comtal.

Adam Greenfield, autor de Everyware: The Dawning Age of Ubiquitous Computing i ponent de les jornades UrbanLabs del passat octubre (vegeu vídeo), impulsa aquest nou format immersiu de reflexió sobre tecnologies ubiqües i rastres informacionals a la ciutat, que ja ha tingut lloc a la capital neozelandesa de Wellington i a Oulu (Finlàndia), i després de Barcelona es durà a terme a Toronto i Taipei.

La trobada serà conduïda íntegrament en anglès, i està limitada a un màxim de 30 participants.

Més informació i inscripcions

Pàgina de la trobada a Facebook

Vídeo del walkshop de Wellington el passat febrer:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar