Seniorlab Presenta Els Seus Projectes En El Saló Avante De Barcelona

Seniorlab presenta els seus projectes en el Saló Avante de Barcelona


Els dies 2,3,4 de Juny, Citilab estará present en el Saló Avante, dedicat a l’autonomia personal i la qualitat de vida amb un stand on presenta, per una part el Projecte Seniorlab La tecnologia al teu ritme, i per altre la plataforma Alzheimer que ha desenvolupat juntament amb la Fundació i2cat.

El Saló, que se celebra al recinte Firal de Gran Via, presenta els últims avenços tecnològics desenvolupats a Europa per afavorir la independència i la vida saludable de les persones en situació de dependència i discapacitat.

Seniorlab, que estarà representat pels seus impulsors, Rosa Casanovas, Carlos Bezos i Dolors Solano, portarà al saló la seva experiència i defensarà els beneficis psicosocials per a la gent gran que es deriven de la seva interactuació amb la tecnologia.

Avante s’articula entorn cinc grans blocs: Tecnologia, I+D, Networking, Debat i Negocis. Participen prop d’un miler d’experts de més de 20 països i significa una excel·lent plataforma per donar a conèixer els teus productes.

Plataforma per l’Alzheimer
En el saló, Seniorlab presentarà la plataforma per l’Alzheimer, un software en fase beta que es pot utilitzar amb pantalla tàctil i que servirà perquè els seniors amb aquesta malaltia puguin servir-se de les facilitats que comporta la tecnologia per dur a terme algunes de les seves activitats més habituals. Entre aquestes, demanar hora al metge o la infermera, la consulta amb el metge, que podrà ser virtual per mitjà d’una webcam, o la possibilitat de realitzar jocs per exercitar la ment. La plataforma per l’Alzheimer és un projecte realitzat conjuntament amb la Fundació i2CAT.

3r congrés de les dones del Baix Llobregat
D’altra banda, el Seniorlab també va participar el darrer cap de setmana en el 3r congrés de les dones del Baix Llobregat. El Seniorlab es va donar a conèixer amb un espai propi on els assistents van poder conèixer de primera mà els seus projectes gràcies al visionat de diversos documents relacionats amb aquest living lab de sèniors. La trobada va comptar amb la presència del president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar