Noves Visions De Negoci En El Dia De L'Emprenedor De Bilbao

Noves visions de negoci en el Dia de l’Emprenedor de Bilbao

El Dia de l’Emprenedor, organitzat per EkinBilbao, reuneix avui 1 de juny a una gran varietat d’emprenedors immersos en processos de creació de nous negocis, tant en les fases inicials com en la de generació de noves empreses. La proposta està basada en un model d’innovació oberta, i no només inclou els perfils anteriors, sinó també a les pimes que tenen interès en millorar i ser més competitives, així com a la ciutadania en conjunt, com a factor dinamitzador de la ciutat.

Emprendre des de la innovació
Després de la conferència inaugural sobre “emprenedoria sostenible”, a càrrec de Pablo Villoch, el debat sobre el paper que juga la innovació ciutadana en les iniciatives de desenvolupament econòmic i social en clau local quedarà obert en format de taula rodona. José Antonio Galaso, director de projectes de Citilab, aportarà la seva visió a partir d’experiències directes viscudes a la ciutat de Cornellà, que se sumaran a la aportacions de Jose Antonio Sáez de Ocariz, Anita Seidler i Guillermo Varela.

El matí finalitzarà amb algunes experiències emprenedores singulars, com la de Zaramari, un bon exemple d’Ecologia Urbana, presentat per Gorka Rodriguez i Maria Arana, Trendtrotters, en el qual Asier López va a la recerca de negocis a la base de la piràmide, Hiriko, un projecte de Carlos Fernández basat en mobilitat sostenible, E-Cultura, innovació cultural i cultura de la innovació, de la mà de Félix Lozano, o Fiare, projecte d’emprenedoria solidari des de xarxes ciutadanes en clau de Banca ètica.

L’espai de networking per a empreses i promotors de Lan Ekintza-Bilbao estarà actiu fins a les 8 del vespre, moment en què el bloc principal d’activitats es tancarà amb la conferència de Juan Jesús Alegria, també al voltant del concepte d’emprenedoria amb criteris de sostenibilitat.

La jornada finalitzarà més tard amb el lliurament de premis “Grans emprenedors” i el llançament del concurs “Iniciatives Empresarials – Emprendre en Bilbao. Langintza Bilbon”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar