Musiclab Celebra La Primera Jornada De Continguts De Codi Obert

Musiclab celebra la primera Jornada de Continguts de Codi Obert


Citilab obre avui les seves portes als ritmes musicals i a la generació de debat entorn la música i la tecnologia amb la celebració, durant tot el dia, de la Primera Jornada de Continguts de Codi Obert. El projecte Musiclab ha volgut tancar la primera etapa de la seva existència organitzant una jornada de tallers tecnològics i conferències obertes que vol ser un intercambi d’idees i coneixement entorn l’evolució del moment musical que estem vivint, en el qual la producció i difusió de continguts musicals de codi obert és una oportunitat i una realitat.

Podeu seguir en directe les jornades per streaming des de l’espai de la Comunitat Musical Oberta.

La jornada congrega a músics i diversos actors que conformen la comunitat musical per a compartir experiències directes, descobrir i experimentar amb noves tecnologies aplicades a la música i debatre sobre el context en el que es troba tot el col·lectiu musical en el seu conjunt.

Tallers pràctics
La jornada, que vol incidir tant en l’aspecte teòric com en el pràctic, comença a escalfar motors al matí amb un taller tecnològic sobre corealització de videoclips que s’allargarà fins a l’hora de dinar. Un dels principals reptes dels músics a dia d’avui és arribar al públic en l’era de l’abundància informativa. Com destacar en un context carregat d’informació? El taller programat “xarxes socials” intenta respondre aquesta pregunta amb tècniques per utilitzar aquests entorns per a l’autopromoció, a més de l’ús de l’streaming com a eina per a retransmetre directes.

Enriquint el debat amb diversos experts
En l’espai de conferències s’analitzaran aspectes legals en la gestió de projectes musicals , màrqueting i impacte dels grups musicals en els mitjans de comunicació, amb la participació del crític de El Periódico de Catalunya Jordi Bianciotto. Per parlar del coaching musical s’ha convidat a Gambeat, un music toterreny integrant de la formació de Manu Chao i Radio Bemba.

Hacecolor “Joni” Sahún parlarà en la penúltima conferència sobre gestió de grups musicals i sobre el disseny de gires. Joni porta més de 20 anys en el negoci i és fundador de Kasba Music. Tancarà el cicle de conferències Max Sunyer, president de l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya. Per finalitzar s’oferirà una mostra de projectes d’autogestió musical.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar