El Museu Agbar Obté Un Dels Màxim Guardons Europeus De Museologia

El Museu Agbar obté un dels màxim guardons europeus de museologia


Un dels nostres veïns més il·lustres, el Museu Agbar de les Aigües, ha estat guardonat amb el premi Micheletti 2010, considerat un dels màxims guardons europeus de museologia. És el primer cop que el Micheletti Award, que celebra enguany la 15a edició, premia un museu espanyol.

El jurat ha destacat el valor del patrimoni industrial conservat i exposat en paral·lel amb la maquinària actual en funcionament; la dinamització cultural i expositiva del patrimoni, la forta vocació educativa que al Museu Agbar de les Aigües es manifesta a través dels 30 tallers i itineraris per a escoles i la mirada calidoscòpica i rigorosa al voltant de l’aigua des del punt de vista científic, mediambiental, històric, social, ètic i humanista.

El lliurament va tenir lloc durant la cerimònia de l’European Museum of the Year Awards, celebrada el 22 de maig a Tampere (Finlàndia), a la qual van assistir més de 150 professionals de museus procedents de 22 països europeus.

L’ objectiu de l’European Museum Forum és reconèixer i premiar l’excel·lència, principalment a través de tres guardons: l’ European Museum of the Year Award, el Council European Prize, i, finalment, el Micheletti Award.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar