L'Urban Land Institute Escull Citilab Finalista Dels Seus Premis A L'excel·lència

L’Urban Land Institute escull Citilab finalista dels seus premis a l’excel·lència

Citilab ha estat escollit un dels 14 finalistes en la darrera edició dels Premis a l’excel·lència que atorga l’Urban Land Institute (ULI) per reconèixer projectes i iniciatives urbanes d’arreu d’Europa, l’Orient Mitjà i l’Àfrica. Un cop escollits els finalistes, l’Urban Land Institute envia un jurat a cada centre participant per evaluar com funcionen, quins són els seus principals projectes en marxa , quins beneficis rep la comunitat d’habitants més propera al centre així com dades sobre la seva viabilitat econòmica. Citilab rebrà el proper 20 de maig la visita de Luca de Ambrosis i Raj Menda, membres del jurat.

Difusió dels projectes finalistes
Independentment de quin sigui el projecte final guanyador, l’ULI s’encarrega de difondre per diversos canals les principals característiques de cadascun dels centres finalistes. Una de les principals iniciatives és l’edició del volum Best Practices in Urban Development: ULI Award Winning Projects 2010, on es descriuen els projectes finalistes del continent americà, Europa i la regió d’Àsia Pacífic. El llibre es publicarà en la trobada que celebra l’Urban Land Institute del 12 al 15 d’octubre a Washington (Estats Units d’Amèrica).

Competició global
El proper 28 de juny, com a part de la ULI Europe Trends Conference de Londres, els cinc guanyadors en la categoria europea, que hauran estat escollits a finals de maig, tindran la oportunitat de presentar en societat les seves propostes. Aquests cinc projectes competiran conjuntament amb d’altres pel Premi global a l’excel·lència de l’ULI, que es concedirà el proper octubre a Washington. Citilab ha estat l’únic projecte espanyol seleccionat. Entre els centres finalistes hi ha Beursplein (Rotterdam, Païses Baixos); Cabot Circus (Bristol, Regne Unit); Dickens Health Village Center (Solihull, Regne Unit); ENE[GIE]NGER (Múnich, Alemanya); Eos Generali (París, França); Istinye Park (Istanbul, Turquía); Mumuth Music Theatre (Graz, Àustria); Miastecko Wilanow (Varsòvia, Polònia); OpernTurm (Frankfurt, Alemanya); Palazzo Tornabuoni (Florència, Itàlia); Valetta Waterfront (Floriana, Malta); Yas Island (Abu Dabi, Unió dels Emirats Àrabs) i Zlote Tarasy (Varsòvia, Polònia).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar