El Client Intern Com A Recurs A L'alça, Al Cornellà Creació

El client intern com a recurs a l’alça, al Cornellà Creació


Cornellà Creació entra a les portes de l’estiu amb la celebració d’un nou taller. Al mes de juny toca una mica d’economia. El ponent Jaume Muñoz ens parlarà en la seva ponència El client intern com a recurs l’alça de la rellevància d’aquest tipus de clients, poc tinguts en compte en el passat però amb un paper estratègic per a les empreses cada cop més important. El taller tindrà lloc a la sala C del Citilab el 9 de juny.

El taller representa la sisena activitat amb aquest format de l’any quan arribem a l’equador de l’activitat de Cornellà Creació. En total s’han celebrat cinc conferències i, amb el del 9 de juny, sis tallers. Tots ells amb temes que estan a l’agenda de la societat de Cornellà: l’economia, el comerç, la innovació, la família o el lideratge.

Cornellà Creació Fòrum és una plataforma de debat amb professionals i experts de gran prestigi que exposen les seves experiències i idees. Els debats serveixen també per acollir al teixit empresarial de la ciutat que així entra en contacte amb noves perspectives i realitats.
Per Cornellà Creació han passat ponents de reconegut prestigi internacional com el Premi Nobel d’Economia Joseph Stiglitz, el publicista Lluis Bassat o el president d’Spanair Ferran Soriano.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar