skip to Main Content
El Breakout 5.0 Ens Porta A La Casa Golferichs

El Breakout 5.0 ens porta a la casa Golferichs


Citilab organitza un cop més, i ja en van quatre, el Breakout, aquesta jornada de feina on us proposem escapar de l’oficina i de la rutina per treballar portes enfora aprofitant llocs emblemàtics i públics per generar nous espais de treball col·laboratiu. El Breakout 5.0 recull el testimoni de la darrera edició, celebrada al Borneu, per traslladar-se a la Casa Golferichs de Barcelona, un dels centres cívics tecnològicament més actius de la ciutat.Intentarem que la jornada sigui el més productiva possible en aquesta casa emblemàtica situada a la confluència de Gran Via amb el carrer de Viladomat. La cita és el proper dijous 20 de maig i hi esteu convocats tots i totes els/les que vulgueu descobrir o experimentar de nou una altra manera de treballar, fent co-working en companyia d’altres professionals amb qui podeu iniciar nous projectes, en un entorn totalment diferent del vostre espai de treball habitual.

El Breakout evoluciona ràpidament i amb cada jornada s’introdueixen novetats. Durant les darreres setmanes s’ha fet un esforç de millora de metodologies i dinàmiques que fan possible els Breakouts, entre elles el sistema de registre i visualització de propostes que segurament agil·litzaran el desenvolupament d’aquesta edició.

Un joia de l’Eixample
La Casa Golferichs, creada per l’arquitecte J. Rubió i Bellver, data del 1900. Des dels seus inicis ha canviat en diverses ocasions de mans i fins i tot la seva existència va perillar degut a l’especulació immobiliària salvatge. Avui, afortunadament, continua més viva que mai i promou activitats culturals, artístiques, socials i de formació entre d’altres àmbits d’eines multimèdia i aplicacions TIC. L’espai és ideal per a celebrar un Breakout a l’aire lliure com el primer que es va fer al World Trade Center de Cornellà, alhora que permet fer servir espais interiors per a reunions o presentacions.

Si has decidit que vols anar al Breakout només has d’enviar un correu a breakout@citilab.eu. Si vols fer qualsevol suggerència en relació a la celebració de l’esdeveniment, pots utilitzar aquesta mateixa adreça on totes les idees i propostes seran benvingudes.

També pots seguir l’acte pel Facebook o el Twitter.

Ens veiem ben aviat!

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top
Cercar