skip to Main Content
Connecta Amb La Tecnologia, Apunta't Als Tallers Del Citilab

Connecta amb la tecnologia, apunta’t als tallers del Citilab


A la llista dels bons propòsits aprendre de tecnologia i internet acostuma a estar ente els primers llocs, prop d’estudiar anglès o anar al gimnàs (a més de pagar la quota). Al Citilab t’ho posem molt fàcil perquè no tinguis cap excusa i t’hi posis sense pensar-t’ho més. Prop de 150 persones venen cada setmana al Centre per participar en els tallers Comença i Connecta, on aprenen els conceptes bàsics per ser autònoms amb l’ordinador i entendre no només com es fan les coses, sinò el perquè. A partir d’aquí, internet serà la porta d’entrada a moltes de les habilitats que aniran aqduirint, des de comunicar-se per correu o videoconferència, crear documents i compartir-los o bé donar forma a un projecte en un bloc o xarxa social.

Escull com vols aprendre
Ja fa temps que al Citilab estem convençuts que la millor manera d’aprendre és fer-ho seguint el propi ritme i a partir de les preferències i motivacions de cadascun. Aquesta és la base dels nostres grups d’aprenentatge, que sovint continuen la seva activitat com a grups de treball un cop acabat el procés formatiu dels tallers.

Si voleu anar més enllà, teniu on escollir: fotografia digital, programació per als més menuts, tallers avançats de programació, hardware lliure, tecnologia lúdica per a nens i nenes…
Per saber-ne més només teniu que consultar els detalls de cada taller a la secció de Formació, on podreu veure també els horaris.

Us podeu inscriure directament des de la web o bé enviant un correu a: cursos@citilab.eu, indicant a quin taller us voleu apuntar.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top
Cercar