Citilab Retransmet La Milla De Cornellà

Citilab retransmet la Milla de Cornellà


Citilab va viure molt de prop la darrera celebració de la Milla de Cornellà, la prestigiosa prova del calendari espanyol d’atletisme que reuneix els millors atletes de mig fons nacionals i internacionals. La Milla va ser un èxit de participació i de públic, que va viure molt intensament les proves. Des del Citilab vam acompanyar la cursa, celebrada a l’avinguda de la República Argentina de Cornellà, amb un innovador desplegament tècnic en directe perquè no s’escapés cap detall de la cursa.

Disposàvem de dues càmeres portàtils instal·lades a la meta que recollien el senyal wi-fi del CEIP La Miranda. Una tercera càmera integrada també en un ordinador portàtil servia per canviar el senyal i realitzar les imatges servides per les dues càmeres. Tot aquesta xarxa estava conectada al seu torn amb els servidors del Citilab, que rebien el senyal.

Les carreres consecutives van començar a les 16 hores per allargar-se fins a ben entrades les 19 hores. Manuel Olmedo, del F.C.Barcelona, i Natàlia Rodríguez, del C.G.Tarragona, van resultar vencedors amb 4’20” i 4’56”, respectivament, en les categories masculina i femenina.

Citilab va voler portar la tecnologia al carrer i apropar-la a l’esport, en una mostra de les possibilitats que ofereixen els nous mitjans en un esdeveniment en directe d’impacte ciutadà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar