skip to Main Content
Citilab Acull La "International Android Codesprint" De Barcelona

Citilab acull la “International Android Codesprint” de Barcelona

Citilab va acollir el passat dissabte 24 d’abril la IV Reunió de Barcelona Androides – Codesprint i Emprenedoria Mòvil, un esdeveniment enfocat a programadors i emprenedors interessats en aquest sistema operatiu orientat a dispositius mòbils propietat de Google. La reunió es va organitzar per participar a l’Internatiomal Android Codesprint, un acte global (Berlín, Chicago, Bangalore, Seül, entre d’altres) que organitzen coordinadament diferents grups de programadors d’Android del planeta. La iniciativa va despertar ràpidament l’interés de Motorola, patrocinador de la jornada de Cornellà.

La reunió va partir de dos exercicis de programació de nivells distingits i els resultats de les proves tindran llicència Apache per a que la potencial reutilització del codi sigui en benefici de tots.

Barcelona Androides ha volgut guanyar temps i recursos preguntant als participants -i la llista no para de crèixer- el seu domini d’Android per mitjà d’una enquesta-escala publicada a doodle per Roberto C. Serrano.

Hi va haver espai per a tothom (des del nivell 0 necessito ajuda amb L’SDK, fins al nivell 5 conec tot el que cal saber sobre Android) tot i que ningú es va atrevir a marcar aquesta casella. D’altra banda, aquells emprenedors que entenguin el Codesprint no només com un exercici per a fer networking i aprendre una mica més sino també com una possibilitat de fer negoci, van poder apuntar-ho a l’enquesta per a trobar socis.

El coordinador de projectes de Citilab, Jose Antonio Galaso, va fer d’àrbitre i mentor de la jornada. En aquest google group, podeu trobar informació relativa a les darreres actualitzacions.

Es pot seguir l’evolució d’aquest Codesprint twitter i també veure algunes fotos de la trobada.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top
Cercar