skip to Main Content
Citilab Acull La II Jornada De L'Ensenyament De La Programació

Citilab acull la II Jornada de l’Ensenyament de la Programació

Com programen els nostres alumnes? Ha de ser la programació una eina bàsica en l'educació? quines eines haurien d'utilitzar els nostres alumnes en entorns de programació? Totes aquestes preguntes intenta respondre des de fa temps el Departament d'Educació que, conjuntament amb Citilab, organitza la II Jornada Catalana de l'Ensenyament de la Programació a Primària i ESO. Com programen els nostres alumnes? Ha de ser la programació una eina bàsica en l'educació? quines eines haurien d'utilitzar els nostres alumnes en entorns de programació?

Totes aquestes preguntes intenta respondre des de fa temps el Departament d'Educació que, conjuntament amb Citilab, organitza la II Jornada Catalana de l'Ensenyament de la Programació a Primària i ESO. Citilab acollirà l'acte el proper dissabte 22 de maig, un esdeveniment que es presenta amb una agenda molt carregada que reunirà experts de diferents àmbits per posar sobre la taula experiències i suggerències entorn de la programació en l'educació. La finalitat és presentar l'experiència que entre tots plegats estem assolint en aquest àmbit educatiu tot posant a debat una qüestió primordial: hem de veure la programació com una de les competències digitals que l'alumnat ha d'assolir?

Les jornades parteixen del fet que actualment disposem de nous entorns i llenguatges de programació que tenen la mira posada en el públic en general i en l'escola en particular. Aquests entorns han estat dissenyats per tal que uns i altres percebin la programació com una eina d'expressió personal i col·lectiva, com un dels recursos per potenciar l'aprenentatge actiu i com un instrument per incidir de manera activa en el nostre entorn digital. Si teniu intenció d'assistir-hi i sou mestres amb adreces de correu de l'XTEC, podeu inscriviu-vos fent servir el corresponent formulari. En altre cas, podeu omplir el formulari d'inscripció del Citilab, i si teniu alguna experiència interessant per compartir, ho podeu manifestar fent la inscripció.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar