L'administració Electrònica, Un Potent Aliat En La Defensa Del Consumidor

L’administració electrònica, un potent aliat en la defensa del consumidor


Sota el lema “La implantació de l’administració electrònica en els serveis municipals de consum: un repte ineludible” té lloc el proper dilluns 6 de juny al Citilab la XVI la Trobada de Serveis Municipals de Consum. La jornada començarà a les 9,45 hores del matí i finalitzarà a les 16,00 hores. Un cop acabat l’acte, està convocada l’Assemblea Ordinària de la Xarxa Local de Consum, amb una durada prevista de dues hores.

Aquesta trobada, promoguda per la Diputació de Barcelona i organitzada per L’Àrea de Salut Pública i Consum, està enguany dedicada a l’administració electrònica. Amb aquest tema sobre la taula, es reflexionarà i debatrà sobre la posada en pràctica de l’administració electrònica en l’àmbit dels serveis municipals de defensa de les persones consumidores i també s’informarà sobre diferents projectes per a la implantació de l’administració electrònica.

La jornada s’iniciarà amb una ponència marc per evaluar l’estat de la qüestió seguida d’una taula rodona i de diferents intervencions de representants d’administracions locals i autonòmiques que aportaran la seva experiència en l’ús de les TIC a l’adminstració.

L’acte de dilluns s’adreça particularment a membres electes i tècnics de consum de les administracions, representants d’associacions de consumidors i d’altres col·lectius interessats (professorat universitari, membres de col·legis professionals).

El nombre de places és limitat i la inscripció és gratuïta. Per formalitzar la sol·licitud d’inscripció abans del 4 de juny i consultar el programa feu un clic sobre el següent enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar