El Paper De Les Xarxes Socials En El Sector Del Turisme

El paper de les xarxes socials en el sector del turisme


Tots sabem que les xarxes socials han irromput en tots els aspectes de la nostra vida en questió d’un parell d’anys. Qui més qui menys té un perfil en alguna xarxa social. Els més joves no entenen el dia a dia sense connectar-se a les seves xarxes mentre que els més grans no volen perdre el tren de la tecnologia. No és d’estranyar doncs, l’interès de les empreses en estudiar aquest fenòmen des de la perspectiva del màrqueting i la comunicació per traduïr aquesta tendència en beneficis tangibles.

Aquest debat és el que plantejarà al Citilab aquest dijous la IV Trobada Empresarial del Baix Llobregat, centrada en les xarxes socials i el seu impacte en el turisme de congressos i incentius (sector MICE). Facebook, Skype, Twitter, MySpace, Tuenti seran els protagonistes d’una jornada amb quatre ponents de luxe que començara ben d’hora, a les 8.30, al Citilab.

La primera ponència, a càrrec de la gerent del consorci de turisme del Baix Llobregat i del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Eugenia Garcia, se centrarà en les noves accions d’aquest organisme. Tot seguit, el torn de paraula és per Eric Mottard, director del Grup Eventoplus, qui pronunciarà la conferència Com aprofitar les xarxes socials en el sector MICE i mesurar el seu impacte de manera real.

Per parlar d’un dels fenòmens d’internet de la darrera dècada, Youtube, s’ha convidat Lasse Rouhianen, consultor de videomàrqueting o social media i autor del llibre La web empresa 2.0. Rouhianen pronunciarà la conferència El videomàrqueting aplicat al sector turístic i al sector MICE sobre posicionament de vídeos i imatges en Youtube. El director de Venotel, Javier Baz, i el director general d’eMascaró Crossmedia, Toni Mascaró presenten la ponència Explicació d’un cas real, en què expliquen tècniques que les empreses poden utilitzar per aprofitar millor el potencial de les xarxes socials.

Les jornades finalitzaran amb una pràctica interactiva i original per repasar els conceptes exposats. Un dinar posarà fi a les jornades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar