El Tech Virtual Museum, Finalista Dels Premis Que Atorguen Els Creadors De Second Life

El Tech Virtual Museum, finalista dels premis que atorguen els creadors de Second Life


El Tech Virtual Museum i, de retruc, Expolab Citilab han estat escollits com a finalistes entre més de 130 projectes per al premi Linden, promogut per Linden Lab, creadors del món virtual Second Life.

El Premi Linden reconeix residents de Second Life o equips amb 10.000 dólars per projectes innovadors en l’àmbit de Second Life que milloren la manera de treballar, aprendre i comunicar-se en la seva vida quotidiana fora d’aquest món virtual.

A Citilab vam conèixer el nomenament el passat 21 de maig i esperem impacients la resolució definitiva, que arribarà el proper 1 de juny.

El projecte Expolab del Citilab ha col·laborat estretament amb el Tech Virtual Museum concebent un nou concepte d’exposició participativa on dissenyadors de tot el món han presentat a concurs propotips dins del món virtual Second Life que després passarà a format corpori al vestíbul del Centre. Els millors projectes van ser escollits el 8 d’abril per votació pública online (114 vots), tant al nostre país com als Estats Units, amb poques hores de diferència.

“Connexions”, de Maria Bobes, va resultar guanyador. Actualment l’equip de producció d’Expolab està treballant en la construcció d’aquest projecte i de la resta de l’exposició que es convertirà en una realitat física gràcies al suport del Tech Museum i de Citilab.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar