El Dinamisme De Seniorlab Capta L'atenció Dels Mitjans

El dinamisme de Seniorlab capta l’atenció dels mitjans


El projecte Seniorlab comença a fer-se un lloc als mitjans de comunicació. La darrera activitat dels seniorlabers, organtizada amb motiu del dia d’internet el passat 17 de maig, ha despertat l’interès de diversos mitjans de comunicació, que s’han fet ressò de la taula rodona i el debat organitzat a Twitter en què els seniors manifestaven les seves opinions sobre com internet i les noves tecnologies els han canviat la vida.

El debat d’aquell dia volia anar més enllà del format clàssic. Per aquest motiu, es va organitzar un espai de discussió en obert al plató del Citilab on els seniors eren els protagonistes. El debat s’organitzava sense guió establert, només amb una pregunta de partida: Com havia modificat internet les seves vides.

Paral·lelament, altres seniors que seguien l’evolució del debat en streaming formulaven preguntes des d’una altra sala a la xarxa social Twitter, preguntes que animaven el debat i el guiaven per diferents temes, tots ells relacionats amb les inquietuds que més preocupen els nostres grans quan fan ús de la xarxa: la seguretat, les dificultats que s’hi troben, les habilitat que desenvolupen, etc.

La televisió d’Esplugues ja es va fer ressò en directe el dia del debat, mentre que El Far ens ha dedicat una ressenya, “La comarca se vuelca en la celebración del dia de internet”, comentant la iniciativa i el dia abans, era Mònica Lòpez, des del programa de divulgació tecnològica Eureka, de COM Ràdio, que comentava la celebració d’aquest singular debat.

Per la seva banda, el canal de televisió 3 24 en el seu “espai internet” va dedicar al projecte Seniorlab un mini reportatge describint la iniciativa i entrevistant a seniors i a la codirectora del projecte, Rosa Casanovas.

El projecte Seniorlab es basa en la construcció d’un per adaptar-les millor a la gent gran i afavorir processos d’innovació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar