Alejandro Martínez Canta A Gil De Biedma En La Primera Audició Musical Del Musiclab

Alejandro Martínez canta a Gil de Biedma en la primera audició musical del Musiclab


Jaime Gil de Biedma està des de fa uns mesos en boca de tots. La raó no és altra que l’allau de biografies no autoritzades sobre el poeta aparegudes però, sobretot, la polèmica pel·lícula biogràfica, El Cónsul de Sodoma, que es va estrenar recentment amb rotund fracàs de crítica i públic. El poeta barcelonès, mort ara fa vint anys, serà el protagonista de la primera audició musical del Musiclab, el 21 de maig de 19 hores a 20, que en aquesta edició explora la relació entre la poesia i la música.

El convidat d’excepció és el cantautor Alejandro Martínez, que s’enfronta al repte de musicar i posar veu a alguns dels poemes que van marcar tota una generació. El seu treball poètic/musical està elaborat amb texts i poemes cedits per la família de Jaime Gil de Biedma. Tots han estat arranjats per Martínez en el seu primer treball discogràfic, íntegrament dedicat l’obra poètica del millor representant de la Generació dels 50.

Martínez interpretarà peces de l’espectacle enregistrat en dvd a l’actuació del Festival BARNASANTS d’enguany, produït amb l’associació Cultura F, i mostrarà les claus per a apropar-se a musicar i adaptar textos poètics amb el material del polèmic poeta.

Es pot seguir la sessió en directe des de les seus dels centres col·laboradors amb possibilitat de interactuar amb l’artista o via streaming on des del chat podrem preguntar a l’artista les seves motivacions, recursos, experiències…També podeu seguir la funció amb Twitter.

Aquesta és la primera audició musical del Musiclab després de tres sessions pedagògiques dedicades al rol del saxo al segle XX, a estratègies d’adaptació per a la guitarra i a tècniques i recursos per a l’acompanyament musical amb un instrument de percussió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar