Nous Espais Per A La Innovació, Al Cornellà Creació

Nous espais per a la innovació, al Cornellà Creació


El director de projectes del Citilab, José Antonio Galaso, participa el dijous 20 de maig en una nova edició de Cornellà Creació Fòrum. Galaso presenta el taller Nous espais per a la creació, una reflexió sobre models d’innovació i el paper del ciutadà en aquests nous escenaris. El taller tindra lloc al a l’aula C del Citilab a partir de les 9 del matí.

Segons Galaso, “des de fa uns anys s’ha llançat el missatge que la innovació i, en especial, les TIC són la sortida de la crisi”. El taller pretén precisament parlar d’aquests nous eixos i treballar en la posada en comú d’aquests conceptes i dels principals actors implicats.

De fet, aquest expert en projectes empresarials parteix del fet que el concepte de nous espais per a la Innovació implica comptar amb nous models que potenciin la innovació i integrin al ciutadà en diferents papers (persona de carrer, client, partner, competidor, treballador d’empresa) com un actor més d’aquest procés d’innovació. Les TIC precisament permeten que aquests actors treballin en d’altres espais, amb altres mitjans i altres canals i metodologies aplicades a aquests espais.

Galaso explicarà l’experiència del Citilab, que durant dos anys ha treballat en aquests formats desenvolupant metodologies i sistemàtiques en aquests entorns. En el taller es reflexionarà sobre els resultats obtinguts, els positius i els negatius.

Cornellà Creació Fòrum és una plataforma de debat amb professionals i experts de gran prestigi que exposen les seves experiències i idees. Els debats serveixen també per acollir al teixit empresarial de la ciutat que així entra en contacte amb noves perspectives i realitats.

Per Cornellà Creació han passat ponents de reconegut prestigi internacional com el Premi Nobel d’Economia Joseph Stiglitz o el publicista Lluis Bassat. El proper conferenciant serà el president d’Spanair Ferran Soriano l’11 de juny mentre que el taller El cliente interno como recurso al alza anirà a càrrec de Jaume Muñoz el proper 9 de juny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar