Participació Activa Al Taller De Pràctiques 2.0 Per A Institucions Culturals

Participació activa al taller de pràctiques 2.0 per a institucions culturals

Com a primera mostra de la col.laboració entre Citilab i en concret el projecte Expolab, ahir vàrem facilitar al CCCB-Lab el primer taller sobre pràctiques 2.0 per institucions culturals.

Va estar dinamitzat i conduït per Irene Lapuente, Ramon Sangüesa i Enric Senabre. A twitter podeu fer el seguiment complert de tota l’activitat al blog de Citilab (el hashtag #cult20 va ser el tercer més utilitzat ahir a tot Espanya) i Carolina Gaona va fer un live blogging aquí. També hi trobareu tota la informació al blog de I+C+i:

L’equip de I+C+i que coordina Juan Ínsua va fer una excel.lent tasca de preparació i documentació online. María Farrás i Eva Alonso van estar “pendents en tot moment i el mateix Juan va fer intervencions puntuals però molt encertades situant alguns punts crucials de debat.

Teniu algunes fotos de com va anar el taller a Flickr, tot gràcies al fotògraf Carlos Cazurro. També tindrem aviat material fresc de vídeo coordinat pels equips audiovisuals de Citilab i el CCCB

Properes edicions
Hi han previstos tres tallers més per endavant, un més al CCCB i altres dos al Citilab, donat l’allau de peticions de participació. Ahir vàrem començar a activar els suports tecnològics per crear un bon grup de discussió on, a més, es puguin articular projectes conjunts dels participants, portant a la pràctica les metodologies col.laboratives amb usuaris que ahir tant sols vàrem poder tastar.

Aquí teniu l’esquema de la presentació inicial que només és un punt de partida per situar els punts de discussió i de posta en pràctica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar