Creu Roja De Cornellà Reconeix Citilab Com A Entitat Col·laboradora

Creu Roja de Cornellà reconeix Citilab com a entitat col·laboradora


Citilab sempre ha apostat pel treball en xarxa i per generar sinèrgies i col·laboracions entre diferents organismes i entitats del teixit associatiu de Cornellà i el seu entorn més proper. Fruit d’aquesta aposta acabem de rebre un premi per part d’una de les principals entitats de la ciutat. La Creu Roja de Cornellà ens ha reconegut públicament com a entitat col·laboradora, fet que ens anima a continuar la nostra tasca en aquesta línia.

El reconeixement va arribar dissabte passat, en el marc del Sopar per la Solidaritat, organitzat per aquesta entitat al Palau Firal. Amb aquest esdeveniment la Creu Roja, present a Cornellà des del 1911, volia reconèixer la tasca de diferents persones, entitats i voluntariat de la ciutat.

Aquesta trobada de la societat civil de Cornellà va comptar amb la presència de més de 350 persones, entre aquestes, el president de la Creu Roja a Catalunya, Josep Marquès, el president de la Creu Roja a Barcelona, Josep Quitet, el president de l’assemblea local, Bartolomé Jiménez, i el primer tinent alcalde de la ciutat Antonio Martínez.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar