Citilab Inicia Col·laboració Amb El Programa L'Altra Ràdio De RNE

Citilab inicia col·laboració amb el programa l’Altra Ràdio de RNE


Ramon Sangüesa, cap d’Innovació de Citilab, repassarà temes de l’actualitat tecnològica amb Cinto nique en un dels programes divulgatius més veterans de Ràdio Nacional: Altra Ràdio . Aquest espai s’emet cada diumenge a mitjanit a Ràdio 4 i està dirigit a totes aquelles persones que estiguin interessades en les tecnologies de la comunicació. Un programa que fa un repàs a curt i llarg termini dels media, a través de l’anàlisi exhaustiu, no només des del punt de vista tecnològic, sinó també tenint en compte el seu impacte social i la seva evolució històrica. Per això compta amb col.laboradors de diferents àrees del món de les telecomunicacions i la informació, amb la intenció de reflectir una proximitat cada vegada més evident entre ells.

Podeu sentir a en Ramon en directe aquest diumenge 18 d’abril, de 12 a 1 de la nit o bé escoltar els podcats del programa.

La Altra Ràdio porta en antena des de l’any 1980 i té com a prioritat fer entendre a la societat del segle XXI que la cultura audiovisual forma part de la cultura general contemporània, que no és un àmbit allunyat, sinó que, cada vegada més està present en la vida de qualsevol ciutadà. Hi ha un gran nombre d’institucions i associacions, sense ànim de lucre, que participen mensualment en el programa. També cal destacar que el programa ha rebut cinc guardons, l’últim va ser el Premi Connexió en l’any 2006, concedit per la Federació Catalana d’Empresaris Innstaladores de Telecomunicacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar