Citilab Acollirà Les Trobades Mensuals De La Comunitat Guifi-lab Del Baix Llobregat

Citilab acollirà les trobades mensuals de la comunitat guifi-lab del Baix Llobregat


Citilab es converteix de nou en espai d’acollida de projectes innovadors. A partir del proper 4 de maig serem la seu de les trobades mensuals del projecte guifi.lab del Baix Llobregat, una xarxa de telecomunicacions lliure i neutral que advoca per una xarxa més oberta tot establint punts de connexió arreu del país.

El guifi-lab del Baix Llobregat es farà en les nostres instal·lacions el primer dimarts de cada mes de 19 a 21 hores i està obert a tothom, sense preinscripció o reserva. No cal ser un freak del gui-fi, ni un expert. Només cal una mica d’interès en la matèria o voler descobrir una nova temàtica relacionada amb la tecnologia.

La iniciativa de guifi.net és especialment interessant pel seu caràcter local. Va néixer a Catalunya però amb una vocació global i el seu ràpid creixement amb una comunitat cada cop més nombrosa és una mostra de què estan fent la feina ben feta.

Actualment disposa de 10.000 nodes operatius, i desplegaments importants a moltes comarques així com presència de “comunitats locals” a Osona, el Maresme, l’Anoia, Badalona i l’Hospitalet, entre d’altres.

Què és un guifi-lab?
El guifi-lab és un espai de trobada on es pot preguntar, respondre, remenar, fer tallers, xerrades, hacking de routers, antenes, i participar de qualsevol activitat relacionada amb guifi. És un espai dinàmic i flexible amb accions generals o individuals, depenent dels assistents, que són els que posen les regles.

El guifi-lab del Baix Llobregat es planteja per a que els grups del Baix Llobregat tinguin un lloc de trobada que afavoreixi que els grups locals es puguin conèixer i posar-se d’acord per tal de dinamitzar el territori i expandir la xarxa guifi, una xarxa oberta i neutra. Us hi esperem!

Laboratoris en xarxa
El guifi-net, com a laboratori oficial d’innovació, és acollit per Citilab, que desenvolupa així la seva missió de contribuir a compartir el coneixement entre tots els Living Labs que s’estan creant al país i generar un intercanvi més intens d’experiències entre tots ells.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar