Pirene Lab, Innovació Rural D'alta Muntanya

Pirene Lab, innovació rural d’alta muntanya


El Living Lab rural Pirene Lab, reedita la seva estada d’alta muntanya seguint el mateix format de cap de setmana col·laboratiu. La trobada serà del 13 al 16 de maig a Barruera, petit poble de la Vall de Bohí.

Un espai per respirar aire fresc
Pirene Lab convida als seus participants a allunyar-se dels espais urbans on habitualment tenen lloc les iniciatives relacionades amb la innovació i la empreneduria per entrar en contacte amb una realitat sovint oblidada, la rural, i generar propostes per a un entorn potencial global de 500 milions d’usuaris.

L’objectiu és que des del Pirineu sorgeixin nous projectes aplicables també a àmbits més amplis, sumant diverses dinàmiques, com les sessions de treball col·laboratiu, presentacions d’emprenedors, ponències destacades o microponències a l’estil BarCamp, a més d’un espai per a relacionar-se i fer contactes. A petició dels organitzadors, Citilab també hi serà present aquest cap de setmana amb una sèrie de presentacions sobre experiències de dinamització de la innovació.

La trobada té un carácter multidisciplinar on es convida a participar a tota mena de perfils, no només els més tècnics. L’assistència a les ponències i altres actes és totalment gratuïta, i la organització ofereix diverses opcions d’allotjament a l’Hotel Farré d’Avall. Si esteu interessats en participar, podeu inscriure-us directament des de la web de Pirene Lab.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar