Aules d’estudi en periode d’exàmens a les instal·lacions del Citilab


Arriba un periode crític per milers d’estudiants catalans. Exàmens de juny, proves d’accès a la universitat, revàlides. Molts estudiants es queden a casa però molts d’altres cerquen el confort i la companyia d’altres amics en biblioteques i sales d’estudi.

Citilab obre les seves portes un cop més a aquells que volen un espai còmode, silenciós i flexible per estudiar durant el mesos de maig i juny.

Es tracta del programa Aules d’Estudi, que impulsa l’Ajuntament de Cornellà habilitant espais on poder estudiar individualment i/o en grup durant els periodes més intensos d’exàmens. El tercer periode d’aquest any s’inicia del 14 de maig al 20 de juny del 2010.

Els horaris del Citilab seran els següents

Dissabtes de 10.00 a 14.00 h i de 16.00 a 01.00 hores.
Diumenges de 10.00 a 14.00 h i de 16 a 00.00 hores.

Us hi esperem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar