Citilab Participa En Un Debat D'Innosfera

Citilab participa en un debat d’Innosfera


El coordinador de projectes de Citilab, Enric Senabre, participa en una nova sessió de les jornades sobre innovació Innosfera, que tenen lloc a Madrid cada mes. Senabre intervindrà en la presentació de Territorios innovadores, espacios transformadores sessió on s’analitzarà l’urbanisme, les ciutats i els seus espais des d’un enfocament nou i innovador.

A banda de Senabre, participen a l’acte un grup de ponents que exerceixen com a arquitectes i teòrics. Domenico di Siena és arquitecte partner de l’estudi Ecosistema Urbano, on dirigeix el departament “Media Citizen Strategic Communication”. Di Siena està també vinculat a la Universitat Politècnica de Madrid i una de les seves àrees d’interés és la proposició de sinergies entre allò físic i allò digital.

Per la seva banda, Paloma Hernaiz i Jaime Oliver dirigeixen la oficina [OH / arquitectura y estrategia urbana] on es dediquen a l’anàlisi urbana i a la investigació de la societat contemporània a través de projectes d’arquitectura, urbanisme i disseny.

L’objectiu d’Innosfera és reunir cada mes a professionals de diferents àmbits que treballen en el camp de la innovació i proporcionar un espai de debat i relació per compartir coneixements i experiències. Aquests actes estan organitzats per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i coordinats per Roberto Carreras i Javier Velilla.

L’acte tindrà lloc a Madrid el dimecres 5 de maig a les 19 hores del vespre al Centre d’Innovació del BBVA (Plaza de Santa Bárbara, 2).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar