Segona Reunió Del Pacte Social Contra La Crisi, Centrada En L'acció Social

Segona reunió del Pacte social contra la crisi, centrada en l’acció social


La iniciativa del pacte social contra la crisi, que va néixer ara fa pràcticament un any de la mà d’una vintena d’entitats de Cornellà, continua amb el seu compromís tot celebrant la seva segona reunió trimestral.

Citilab ha acollit la trobada, centrada en l’acció social, i que ha comptat amb la participació de prop d’una trentena de membres representants de la política, els sindicats, el teixit empresarial, el sector comercial i els veïns.

Polítiques d’igualtat
La incidència dels temes socials a Cornellà, com el nivell assistencial, els recursos per als més dèbils i les polítiques d’igualtat han centrat la segona reunió prevista per al 2010.

La primera va abordar l’acció territorial mentre que les que resten abans que finalitzi l’any se centraran en temes tan importants com l’àmbit de coneixement/educacio i la relació economia societat.

El pacte va néixer el juny del 2009, quan arreu del món els mercats fincers començaven a trontollar. De la mà de l’Ajuntament i amb la participació d’una vintena d’entitats que representen el ric teixit de Cornellà, es proposa materialitzar un acord social contra la crisi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar