skip to Main Content
Abiquo Instal·la La Seva Seu Central Als Estats Units

Abiquo instal·la la seva seu central als Estats Units


A Citilab volem felicitar una empresa que va fer les primeres passes entre nosaltres i que ara, només uns anys després, acaba d’entrar en el mercat nordamericà per la porta gran. Abiquo instal·la la seva seu principal a Redwood City (Califòrnia), un centre que s’afegirà a les dues oficines europees que operen a Londres i a Barcelona, ciutat on Xavier Fernández i Diego Mariño van fundar aquest projecte ja consolidat.

La història d’Abiquo té molt a veure amb l’equació talent-recerca. Fou creada per membres del grup d’investigació GridCAT-I2Cat de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), i ex alumnes de ESADE Business School i Cambridge University per dedicar-se al sector emergent de la tecnologia de les aplicacions distribuïdes.

D’una banda, el de la computació intensiva, vinculada amb càlculs financers, simulacions físiques i anàlisis de mercats, que ajudarà a reduïr els temps d’atesa en la realització dels càlculs. I, de l’altra, l’ús de la computació en “cloud” o en núvol que ofereix a les empreses una solució de software lliure que ja acumula més de 25.000 descàrregues i el seu ús per desenes d’empreses que així poden gestionar remotament tota la seva documentació i sistemes estalviant costos i guanyant flexibilitat.

Abiquo entra en el mercat nordamericà amb una important injecció de capital i amb el nomenament de nous directius com Pete Malcolm, que esdevé el nou director general i Trevor Chamberlain, nou vicepresident de desenvolupament comercial.

Una altra de les accions que vol portar a terme l’empresa des de la seva nova posició és expandir la seva presència global i reforçar els seus departaments de vendes i màrqueting.

La història d’Abiquo, molt lligada en els seus origens a Citilab, és un exemple d’èxit, d’empreneduria i una mostra de que voler començar des de zero en un bon entorn, apostant per les noves tecnologies i amb les idees clares, acaba donant els seus fruits.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar