Taller Projectes 2.0 Per A Institucions Culturals

Taller Projectes 2.0 per a institucions culturals


El proper 22 d’abril el CCCBlab organitza, en col·laboració amb el Citilab, un taller de pràctiques per a institucions culturals que desitgin impulsar projectes i estratègies en clau 2.0. L’objectiu és compartir i practicar nous enfocaments de creació, col·laboració i extensió d’aquestes activitats en centres de creació i difusió cultural, reflexionant sobre la filosofia 2.0, més enllà de la seva identificació amb eines de socialització en línia.

Explorant nous espais de participació
El taller explora les possibilitats de replantejar i potenciar la comunicació amb el públic i també la seva participació en la construcció de les pròpies estratègies d’una institució cultural.
Aquest plantejament resulta útil per explorar altres possibilitats a partir dels processos, les metodologies i els formats que suggereixen els estils d’interacció, creació compartida, col·laboració i difusió aportades per les pràctiques associades a les tecnologies 2.0. En aquest sentit, l’experiència participativa que estàn generant les dinàmiques d’aprenentatge aplicades a les activitats del Citilab representen una important aportació.

Un format d’aprenentatge directe
L’activitat té un enfocament pràctic en format taller de treball, sobre la base dels punts següents:

– Formes organitzatives des del 2.0
– Experiències constructives
– Equilibri participació-comissariat: tècniques de participació
– Formats híbrids
– Revisió d’experiències
– Adaptació
– Construcció in situ de nous projectes

El taller està adreçat a estudiants i professionals de la gestió cultural, ja siguin independents o pertanyents a institucions. Estarà a càrrec d’Irene Lapuente, directora del projecte Expolab a Citilab i fundadora de la companyia de divulgació La Mandarina de Newton, Ramon Sangüesa, cofundador de Citilab, director de d’innovació i responsable de la seva àrea d’aprenentatge, i Enric Senabre, responsable d’estratègies d’innovació social al Citilab en projectes com Urbanlabs i Breakout i coordinador tècnic de l’Observatori per a la Cibersocietat.

Inscripcions:
L’assistència al taller està limitada a 35 persones, escollides després d’un procés de selecció.

Per inscriure’s cal enviar un correu electrònic a ici@cccb.org indicant dades de contacte, motivació per participar-hi, CV, i relació amb projectes actuals o futurs

Final del procés d’inscripció: 9 d’abril

Data del taller: 22 d’abril 2010
Lloc: CCCB Sala Mirador
Horari: de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 18.00 h

Més informació: http://www.cccb.org/icionline/institucions-culturals-20/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar