El Pacte Social Contra La Crisi Es Posa En Marxa A Cornellà

El Pacte social contra la crisi es posa en marxa a Cornellà


Avui ha tingut lloc la primera de les quatre reunions que el Pacte contra la Crisi, impulsat per l’Ajuntament de Cornellà, anirà convocant trimestralment al Citilab. L’Acció Territorial, ha estat l’objecte d’aquesta primera trobada que tractarà de trobar el màxim consens i participació de totes les formacions polítiques municipals, les entitats ciutadanes i veïnals, el sector del comerç, els sindicats i el teixit empresarial. Els impulsors d’aquesta iniciativa ja s’havien aplegat el passat 9 de desembre al Citilab per fixar els objectius i el pla de ruta. En aquesta primera etapa, temes com l’habitatge, la sostenibilitat, el mercat laboral o l’espai públic seran prioritaris.

D’aquesta manera l’equip de govern expressa el seu compromís per fer front amb garanties a l’actual procés de recessió, mantenint el nivell d’inversions per als propers tres anys, que superarà els 190 milions d’euros, entre capital privat i públic.

Sumant esforços per preparar-se pel futur
Durant aquest procés de reflexió el debat girarà al voltant de quatre grans eixos: Acció Territorial, Acció Social, Educació i Societat del Coneixement i Economia i Societat. Tot i que les entitats i agents socials implicats –prop d’una trentena- participaran en determinades sessions, sí que hi seran presents en la seva totalitat a les dues plenàries que es celebraran els mesos de juny i desembre, per fer un seguiment i posada de l’evolució del Pacte.

Actualment a la ciutat s’estan desenvolupant projectes que generaran més activitat econòmica i social a partir del 2011 que només per a l’any vinent suposaran una inversió de 8,57 milions d’euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar